TVORNICA FOTONAPONSKIH PANELA

PROIZVODNJA

Kompleks tvornice fotonaponskih panela je smješten u gospodarskoj zoni Bistra. Na široj lokaciji je planirana izgradnja cijele gospodarske zone u kojoj će tvornica biti prva zgrada i činiti okosnicu.

Više 1

TEHNOLOGIJA ZA FILMSKU INDUSTRIJU

PROIZVODNJA / POSLOVANJE

Proizvodno-poslovna zgrada je smještena u novoplaniranoj industrijskoj zoni na zapadu Novog Zagreba. Oblikovanjem zgrade se dodatno naglašava njena pomalo ekstravagantna trokutasta forma.

Više 2

OBITELJSKA KUĆA U ZAGREBU

STANOVANJE

Rezidencija Kovačević je smještena na jednom od zagrebačkih rezidencijalnih brjegova, u širem središtu grada. Projektni zadatak uključivao obiteljsku kuću za bračni par s djecom s pripadajućim sadržajima.

Više 3

NEUTRINO

STANOVANJE / ODMOR

Neutrino je drvena samoodrživa građevina izrađena od prefabriciranih modularnih elemenata. Korištenjem prirodnih materijala i obnovljivih izvora energije smanjuje se CO2 otisak i negativan utjecaj na okoliš.

Više 4

DISTRIBUCIJSKI CENTAR ZA LIJEKOVE

INDUSTRIJA / RAZVOJ

Distributivni centar je smješten unutar radne zone „Zaprešić – Jug“. Zgrada poslovne namjene projektira se kao objekt suvremenog oblikovanja, koji je zamišljen kao građevina s dva jasno prepoznatljiva i vizualno uočljiva volumena.

Više 5

8

GODINA ISKUSTVA

PROJEKTIRANJE ODRŽIVIH RJEŠENJA

Našim klijentima nudimo izradu rješenja i projekata proizvodnih, industrijskih, poslovnih i stambenih građevina te sustava obnovljivih izvora energije. Naša tvrtka pruža jedinstven pristup projektiranju građevina i tehničkih sustava, jer se projektu pristupa kao cjelini te su sve potrebne struke uključene tijekom svih razvojnih faza projekta.

Upoznajte naš tim

U Membrainu se fokusiramo na vaše zahtjeve – brzo kretanje od ideje na papiru do izgradnje uz korištenje najnovijih BIM tehnologija.