O nama

Dobrodošli u MEMBRAIN

Naš tim se okupio još kao grupa mladih stručnjaka, koji su bili među najboljim studentima svojih fakulteta, ujedno dobitnici rektorovih i dekanovih nagrada. Povezali smo se tijekom dvogodišnjeg rada na razvoju Koncepta Membrain i sudjelovanja na prestižnom natjecanju Solar Decathlon Europe 2014. Tijekom natjecanja smo uvidjeli kako se znanje i inovativnost sudionika okupljenih oko projekta Membrain može mjeriti s najboljim Sveučilištima i tehničkim fakultetima cijelog svijeta. Potaknuti time, odlučili smo iskoristiti znanja i iskustva stečena radom na spomenutom projektu i osnovati tvrtku koja će korisnicima pružati jedinstveni interdisciplinarni pristup rješavanju problema.

Naš način rada predstavlja pomak u odnosu na klasično projektiranje gdje svaka struka izrađuje svoj dio projekta, jer na rješavanju svih problema radimo skupa te tako olakšavamo integraciju tehničkih sustava u građevinu i korisniku osiguravamo kvalitetniju uslugu.

Pružamo profesionalnu uslugu i savjetovanje na području arhitekture, građevine, elektrotehnike i strojarstva. Primjenjive na cjelovite sustave građenja te za pojedinačna tehnička rješenja temeljena na principima održivih tehnologija.

Hrvoje Vučemilo

direktor

hrvoje [at] membrain.hr

MATIJA PAJIĆ

Arhitekt projektant

matija [at] membrain.hr

IVAN VRCA

Inženjer Projektant

vrca [at] membrain.hr

Karijere

Pogledajte otvorene radne pozicije – uvijek smo u potrazi za talentiranim pojedincima. Pridružite nam se!